Boerderijboiler die het water verwarmt naar 85 graden

boerderij boiler

Boerderijboiler die het water verwarmt naar 85 graden

Voor de meeste boeren is warm water erg belangrijk. Dit kan zijn voor het schoonmaken van een stal of het voorspoelen van een melktank. Zo ook voor Johan uit Stiens (Friesland). ¨Voor mijn melktank heb ik regelmatig warm water nodig van rond de 85 graden. Hiervoor heb ik gekozen voor een DAT elektrische boerderijboiler. Voor ons is het erg belangrijk dat de temperatuur stabiel is en de elektrische boiler betrouwbaar is¨.

Waarom een Boerderijboiler ?

Een boerderijboiler verschilt op diverse gebieden van een normale elektrische boiler. Zo is de ingestelde temperatuur rond de 85 graden. Dit is erg belangrijk omdat boven die temperatuur bepaalde bacteriën dood gaan. En dit is weer belangrijk omdat na het spoelen de melk in de tank gevuld wordt.

Voor het afvullen wordt de melk getest en de boer krijgt uitbetaald naar de kwaliteit die hij aanlevert.

Johan: “Mijn koeien geven een redelijk constante kwaliteit melk. De kwaliteit van mijn melk kan eigenlijk alleen maar minder worden tijdens het afvullen van de vaten. Ik moet er dus goed opletten dat het spoelen van de tank ook echt met de juiste temperatuur gebeurd”

Waarom kiest Johan voor een boerderijboiler van ElektrischeBoiler.EU ?

¨Ik heb het hele internet afgespeurd en ook diverse bedrijven gebeld voor de aankoop. Eigenlijk waren de meeste bedrijven te duur of konden ze geen goed advies geven. Bij ElektrischeBoiler.EU bleek meteen al dat ze al ervaring hadden met de boerderijboilers”

“Ze gaven me dan ook een eerlijk advies en konden de boiler zelfs uit voorraad leveren. Ik raad iedere boer aan hetzelfde te doen. Lees je goed in en kijk welk bedrijf jouw het meeste aanstaat. Voor mij was het meteen duidelijk. Ik ben erg blij met mijn nieuwe boiler”

Wil jij een Boerderijboiler kopen?

Wil jij ook net als Johan een goed advies en een elektrische boerderijboiler uit voorraad geleverd. Neem dan contact op met ElektrischeBoiler.EU via deze link.

 

Deel dit artikel