Passende voeding voor jouw hond

voeding hond

Passende voeding voor jouw hond

Iedere hond heeft andere wensen als het aankomt op voeding, net als dat jij dit als mens hebt. De ene hondenvoeding zal bij je hond dus ook beter in de smaak vallen dan het andere. Je hond kan niet alles lekker vinden. Naast dat je hond deze keuzes zelf maakt, zijn er ook een aantal producten die nou eenmaal niet goed zijn voor je hond. Het beste kun je deze producten proberen te vermijden in de voeding die je aan je hond geeft.

 

Klachten

Het kan voor komen dat je hond problemen heeft met zijn spijsvertering. Dit kan zich op verschillende manieren uiten, waardoor je de schijn kunt krijgen dat je hond ziek is. Het probleem hiervan kan echter dichterbij huis liggen dan je denkt, want het kan aan bepaalde voeding komen waar je hond deze reactie op krijgt. Een bepaald product waar veel honden niet goed op reageren, is graan. En laat dit product nou een goedkope opvulling zijn die veel wordt gebruikt in hondenvoeding. Mocht je hond dus verschijnselen, zoals diarree, vertonen. Kijk dan ook eens goed naar de voeding die je je hond geeft, want misschien doe je zo wel de ontdekking dat er graan in die voeding zit. De kans is dan aanwezig dat wanneer je andere voeding, zonder graan, aan je hond geeft, de problemen zullen minderen of opgelost zijn.

 

Zonder granen

Graanvrij hondenvoer is dus een hele goede keuze die je voor je hond kunt maken. Honden kunnen van dit soort voeding dus ziekteverschijnselen krijgen, zoals diarree, een doffe vacht of energiegebrek. Niet iedere hond zal zo op graan in voeding reageren, maar het is sowieso een verstandige keuze om te kiezen voor hondenvoer met natuurlijke ingrediënten. Graan is geen product van honden van nature eten, dus erg missen zullen ze dit niet. Als oplossing om je hond alsnog voldoende koolhydraten te geven, is de vervanging van graan door zoete aardappel.

voeding hond

De juiste voeding

Voeding die je aan je hond kunt geven, is natuurlijk hondenvoer zonder granen. Goed hondenvoer kun je herkennen aan het hoge vleespercentage. Bij Nerogold is dit precies wat de hondenvoeding bevat, veel vlees en geen granen en onnodige toevoegingen. Zoals al genoemd wordt er in deze hondenvoeding gebruik gemaakt van zoete aardappel, in plaats van graan. De zoete aardappel in de voeding wordt zo bereid dat het licht verteerbaar is voor je hond. Je kunt bij Nerogold terecht voor verschillende soorten natuurlijk hondenvoer. Zo beschikken ze over verschillende soorten vlees of vis en voor hondenvoer voor je puppy. Voordelen die hondenvoer zonder graan kent, is onder andere dat je hond een hogere verzadiging heeft door natuurlijk vezels en een gezonde, glanzende vacht krijgt met minder haaruitval. Je wilt natuurlijk alleen de beste voeding voor je hond.

Deel dit artikel